skip to Main Content
Metaal Op Maat

Metaal op maat

Onmisbaar voor een mooie en veilige afwerking

Wanneer we een bedrijfshal opleveren, moet deze er niet alleen goed uitzien, maar ook veilig zijn. Dit vraagt vaak om maatwerk. Omdat metaal bewerken een vak apart is, en ook specialistisch gereedschap vereist, besteden we dit gewoonlijk uit aan één van onze betrouwbare partners. In dit blogartikel leest u meer over het belang van metaal op maat.

Maatwerk van metaal

Wie iets bij ons afneemt, mag ervan uitgaan dat hij waar voor zijn geld krijgt. Dat houdt in dat het eindresultaat van onze werkzaamheden er goed uitziet, duurzaam is en natuurlijk ook veilig. Vaak vraagt dit om een stukje maatwerk van metaal. Veel bedrijven die ons een bedrijfshal laten bouwen of verbouwen, willen namelijk niet alleen een mooie werkvloer: ze willen ook een veilige.

Uitglijden is één van de gevaren waarmee een bedrijf rekening dient te houden. Een veelgebruikte oplossing hiervoor is traanplaat. Dit heeft een mooi industrieel uiterlijk en beschikt ook over uitstekende antislip eigenschappen. Probleem opgelost zou u denken, maar wat wanneer we een hoek tegenkomen?

Afgeronde hoeken

Tegen beide kanten van de hoek een traanplaat plaatsen, heeft als nadeel dat de hoek zelf open ligt. De twee platen die elkaar op het hoekpunt raken zijn scherp en kunnen gevaar opleveren, wanneer iemand erop valt of ze met de handen aanraakt. Door voor de hoeken een gebogen plaat te gebruiken, is deze mooi afgerond en veilig.

Eenvoudig schoon te maken

Een bedrijfshal is veel makkelijker om schoon te maken wanneer er zo min mogelijk kieren zijn. Door zoveel mogelijk te kiezen voor zetwerk, houdt u het dagelijks onderhoud zo beperkt mogelijk.

Nettere uitstraling

Tot slot geeft een hal die netjes is afgewerkt met traanplaat zetwerk, ook een professionele uitstraling. Wanneer u mensen rondleidt in uw bedrijf, en ze zien dat uw hal netjes is afgewerkt, maakt u meteen een goede indruk.

Daarom: metaal op maat

Met professioneel zetwerk, zorgen we dus voor een veiliger werkomgeving, minder onderhoud en een nette afwerking. Daarom kiezen wij altijd voor traanplaat zetten of buigen voor de afwerking van een klus.

Meer lezen over vloeren in nieuwbouw? Probeer dan ook ons artikel over gietvloeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top