skip to Main Content

OVER ONS

arka bouwbedrijf over ons

Maak kennis met Arka Bouwbedrijf

Arka Bouwbedrijf is opgericht in 2006 en is sindsdien actief als bouwpartner van zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland. We zijn ooit klein begonnen, maar zijn door de jaren uitgegroeid tot een bedrijf met zeer veel contacten en klanten. Wij werken nauw samen met andere bedrijven zoals aannemersbedrijven, architectenbureaus en bouwadviesbureaus. Deze vakbedrijven hebben veel kennis en expertise in huis en gaan graag met u aan de slag om uw project tot een succes te maken. Als uw bouwpartner vinden wij het belangrijk om goed met u te communiceren over de verschillende werkzaamheden die worden uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat u slechts één contactpersoon heeft, zodat u altijd direct weet waar u moet zijn voor uw vragen of opmerkingen. Interesse in de hulp van ons vakbedrijf? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om een afspraak te maken. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

arka bouwbedrijf over ons

Onze diensten

Arma Bouwbedrijf biedt hulp bij vrijwel alle soorten werkzaamheden. Door ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd een vakkundig bedrijf dat graag aan de slag gaat met uw project. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het volgende:

  • Nieuwbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Uitbouw en aanbouw
  • Renovatie
  • Onderhoud en service

Hoe groot of hoe klein uw klus of project ook is, u kunt altijd op ons rekenen. Wij helpen u bijvoorbeeld met het bouwen van een nieuwe loods, kantoor of bedrijfspand, maar ook voor een renovatie of verbouwing van uw woning kunt u bij ons aankloppen. Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen!

De aanpak van Arka Bouwbedrijf

Hoe werkt ons bouwbedrijf precies? U neemt als klant contact met ons op, omdat u een project heeft waarvoor u de hulp van diverse vakbedrijven nodig heeft. Wij maken dan een afspraak met u voor een gesprek met een van onze specialisten. Tijdens dit gesprek bekijken we welke taken moeten worden uitgevoerd. Is er alleen een aannemer nodig? Of moet er ook een schilder en architectenbureau worden ingeschakeld? Wanneer alles op een rijtje is gezet, kijken we samen met u welke bedrijven de klus voor u zouden kunnen klaren. In ons uitgebreide netwerk zitten veel specialisten die graag met uw project aan de slag gaan. Wanneer de juiste bedrijven zijn gevonden, wordt er zo snel mogelijk gestart met de werkzaamheden. Gedurende het proces kunt u voor vragen of opmerkingen altijd terecht bij een van onze specialisten. Wij hanteren korte lijnen en zorgen ervoor dat u altijd goed op de hoogte bent van het verloop. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact met ons op

Wilt u ook de hulp van ons bouwbedrijf inschakelen voor de realisatie van uw project? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of heeft u nog vragen over onze aanpak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres: [email protected]. Ons bouwbedrijf gaat graag de samenwerking met u aan!

Back To Top