skip to Main Content
De 4 Voordelen Van Laminaat

De 4 voordelen van laminaat

Een vloer van laminaat

Twijfelt u nog wat voor vloer u in uw nieuwe huis wilt leggen? Of gaat u uw woning renoveren en weet u nog niet welke vloer het meest geschikt voor u is? Er zijn vele opties die elk hun eigen voordelen hebben. Wij zetten in deze blog 4 voordelen van een laminaat vloer op een rijtje.

1. Laminaat is sterk

Laminaat is een sterk materiaal. Zo is het bestand tegen krassen, zware voorwerpen en intensief gebruik. Denk bijvoorbeeld aan spelende kinderen in huis. Bovendien trekt vocht niet snel in de planken, waardoor vlekken en verkleuringen ook niet snel zullen optreden. Zo zult u jarenlang plezier hebben van een laminaat vloer.

2. Het is makkelijk te onderhouden

Zoals hierboven genoemd trekt vocht niet snel in een vloer van laminaat. Het is daarom voldoende om een laminaat vloer af en toe met een droge of licht bevochtigde vezeldoek af te doen. Het onderhoud is dus erg eenvoudig. Bij deze vloer hoeft u zich geen zorgen te maken over schuren boenen of oliën.

3. Het past bij elke ruimte

Een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of zelfs uw trap: een laminaat vloer is geschikt voor elke ruimte. Denk er bij een keuken of badkamer wel aan dat u kiest voor een waterbestendige soort laminaat met extra bescherming. Ook over vuil in de naden hoeft u zich geen zorgen te maken. Met het antistatische oppervlak en het kliksysteem zonder naden zal er geen vuil en stof tussenkomen.

4. Het is makkelijk te plaatsen

In vergelijking met een andere soort vloer is een laminaat vloer makkelijk te plaatsen. U kunt er ook voor kiezen een legservice in te schakelen. Zij leggen uw laminaat vloer dan snel en netjes, ook wanneer uw ruimte een afwijkende vorm heeft. Legt u de vloer zelf? Zorg dan dat u de juiste benodigdheden in huis heeft, en het is zo gedaan.

Zoekt u een betrouwbare partner in de bouw? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top