skip to Main Content
Waar Moet Een Horecavloer Aan Voldoen?

Waar moet een horecavloer aan voldoen?

3 kenmerken van een goede horecavloer

Wilt u een nieuwe horecavloer laten plaatsen in uw restaurant of café? Dan moet de vloer wel aan een aantal eisen voldoen op het gebied van veiligheid en hygiëne. In dit blog geven we uitleg bij 3 kenmerken van een goede horecavloer.

1. HACCP goedgekeurd

Hygiëne is zeer belangrijk in de horeca. Er gelden niet voor niets strenge eisen voor de voedselveiligheid. Een hygiënische horecavloer is HACCP goedgekeurd. Kies bij voorkeur voor naadloze vloeren. Zo kan er geen eten, vuil of water in kieren en voegen gaan zitten. Bovendien is het aan te raden om een vloer te kiezen die gemakkelijk schoon te maken is.

2. Antislip

In elk horecabedrijf wordt er veel heen en weer gelopen met eten en drinken. Af en toe valt er iets op de grond of wordt er een drankje omgestoten. Het kan gevaarlijk zijn als de vloer hierdoor glad wordt. Uw klanten of personeel kunnen uitglijden met alle gevolgen van dien. Daarom moet iedere horecavloer in ieder geval een bepaalde mate van antislip hebben.

3. Snel geplaatst

Dit laatste punt gaat vooral over het plaatsen van de vloer. In de horeca wordt hard gewerkt. Het plaatsen van een nieuwe vloer mag niet te veel tijd in beslag nemen, want dan komt het werk stil te liggen. Kies een vloer die snel geplaatst en gebruikt kan worden. Zo hoeft u de deuren van uw restaurant of café niet onnodig lang te sluiten.

Horecavloer laten plaatsen

Laat een coatingvloer in Nijmegen plaatsen. Deze vloer voldoet namelijk aan alle eisen voor een goede horecavloer. Zoekt u iemand die dit voor u kan doen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste specialist voor deze klus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top