skip to Main Content

Pvc-vloer voor nieuwbouw

Welke soort pvc-vloer kiest u?

Een pvc-vloer past bij elk huis en in eigenlijk elk interieur. De vloer gaat zeer lang mee en ziet er schitterend uit. Het is dus dé ideale vloer om een nieuwbouwwoning de uitstraling te geven die u voor ogen heeft. Van hout tot beton, strak en robuust of juist klassiek, er zijn allerlei uitvoeringen mogelijk. We vertellen er hieronder meer over.

Visgraat pvc-vloer

De visgraat vloer kent u vast wel van het oude en vertrouwde parket. Een schitterende, maar wel kostbare, vloer. Gelukkig wordt het met pvc een stuk betaalbaarder en is het voor iedereen bereikbaar. Het kleine formaat van de planken maakt het patroon speels en geeft uw woning een prettige sfeer. Binnen het visgraat assortiment zijn er meerdere varianten, met een karakteristiek houtprofiel voor elk dessin. Hiermee geeft u uw woning iets extra’s.

Houtlook vloer

Houtlook pvc-vloeren zijn er in allerlei stijlen met zeer realistische prints. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke stijl, ze zien er allemaal natuurlijk uit, maar dan wel met alle gemakken en voordelen van PVC.

Strakke betonlook pvc-vloer

Met een betonlook pvc-vloer geeft u uw woning een zeer strakke, robuuste look. Deze industriële stijl is stoer en combineert goed met hout staal en beton. Een pvc-tegel in betonlook past daar dan ook perfect bij. Ze hebben veel stijl en klasse en u kunt er alle kanten mee op.

Pvc op de trap

Omdat pvc zo veelzijdig is en zeer lang meegaat, kunt u er ook perfect de trap mee bekleden. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een trap met pvc-trapbekleding door een pvc-vloer in nieuwbouw te plaatsen.

Meer weten over dit onderwerp? Neem gerust met ons op en we beantwoorden al uw vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top