skip to Main Content
Een Kipper Kopen Is Erg Populair!

Een kipper kopen is erg populair!

Als je regelmatig materialen vervoert dan is het zeer belangrijk dat je beschikt over het juiste vervoersmiddel. Zo kan het bijvoorbeeld handig zijn om een Transporter te hebben. Echter, in sommige gevallen heb je dan alsnog niet genoeg ruimte of wil je deze ruimte niet opvullen met bijvoorbeeld zand of tegels. In dat geval is een kipper kopen zeer aan te raden. Een kipper hoeft niet duur te zijn en is zeer eenvoudig in gebruik. Het grote voordeel ten opzichte van een aanhanger is dat je hem kunt kiepen. Hierdoor hoef je niet alles handmatig uit de kipper te halen. Voor het storten van bepaalde materialen is dit natuurlijk erg prettig.

kipper kopen

Wat kost een kipper?

 

Voordat je besluit om een kipper te kopen, wil je uiteraard weten wat dit ongeveer kost. De kosten van een kipper hangen onder andere af van of je deze nieuw of gebruikt koopt. Een gebruikte variant kun je in veel gevallen al kopen voor minder dan 1000 euro. Wil je liever een nieuw model kopen dan kun je rekenen op zo’n 2.500 a 3000 euro. Mocht je hem zakelijk kopen dan gaat de BTW hier uiteraard nog wel vanaf. Hiermee bespaar je al snel zo’n 500 euro. Houd er wel rekening mee dat je de BTW bij de verkoop van de kipper weer in rekening moet brengen. De uiteindelijke besparing is hierdoor beperkter. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top