skip to Main Content
Wat Te Doen Bij Stormschade In Nunspeet

Wat te doen bij stormschade in Nunspeet

Help! Ik heb stormschade in Nunspeet

Storm Eunice heeft voor de nodige stormschade in Nunspeet gezorgd. De brandweer werd er massaal op uit gestuurd. De meldingen die de brandweer kreeg, betroffen onder andere veel omgevallen bomen, losgeraakte daken of andere losgeraakte objecten. Ook zijn er auto’s geplet en een waterleiding kapot getrokken. Kortom: Nunspeet is hard door de storm geraakt. Heeft u ook stormschade in Nunspeet, wellicht aan uw dak? Lees dan snel verder. Wij vertellen u wat u in dit geval het beste kunt doen.

Het gevaar van storm Eunice

Storm Eunice zorgde voor een gevaarlijke situatie. Alle rondvliegende objecten en takken, omvallende bomen en enorm harde wind resulteerde erin dat er al snel een NL-alert is uitgegaan met dringend advies thuis te blijven. Bewoners van de gemeente Nunspeet werden verzocht niet naar buiten te gaan als dit niet nodig was. Maar zelfs al hielden we ons daar massaal aan, de storm heeft toch voor veel overlast gezorgd. De stormschade is groot bij veel huishoudens. Met name aan de daken. Bij een hotel is zelfs een deel van het dak volledig weggeblazen. Gelukkig, weten wij hoe u van deze stormschade af kunt komen.

Oplossing? Een dakdekker!

Om de stormschade aan uw dak te verhelpen, kunt u het beste een goede dakdekker in Nunspeet inschakelen. Dakdekkers zijn ervaren en vakkundig. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren van daken. Daarom bent u verzekerd van een goed resultaat, wanneer u een dakdekker inschakelt. Het is wel belangrijk dat u hier niet te lang mee wacht, want dan kan de schade alleen maar erger worden. De meeste dakdekkersbedrijven zijn 24/7 beschikbaar. Bel dus direct als u stormschade in Nunspeet heeft.

Heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel ze gerust via het contactformulier.

Back To Top