skip to Main Content
Bijdragen Aan Een Beter Milieu Met Laadpalen

Bijdragen aan een beter milieu met laadpalen

Stimuleer elektrisch rijden onder uw medewerkers

De bouw zucht onder een teveel aan CO2-uitstoot. Dat is een lastig milieuprobleem dat enige stof tot nadenken heeft opgeleverd voordat we eruit zijn hoe dat op te lossen. In de tussentijd hoeft u niet stil te zitten als het gaat om het milieu een handje in de positieve richting te helpen. Dat kunt u doen door bij uw bedrijf laadpalen te plaatsen en zo te stimuleren dat u medewerkers met een elektrische auto komen

Meer mensen elektrisch rijden

Elektrisch rijden moet nog meer gestimuleerd worden. Want dat is natuurlijk beter voor het milieu. Daarom raden wij het u aan om laadpalen te installeren bij uw bedrijf. Door elektrisch rijden nog aantrekkelijker te maken, zou dat een prima stimulans moeten zijn. En wist u dat het voor uw bedrijf ook een aantal voordelen heeft om laadpalen te plaatsen? Benieuwd wat deze zijn? Daar komen ze!

Laadpalen bij wijze van service bieden

Als bouwbedrijf wilt u natuurlijk u negatieve bijdrage aan het milieu zoveel mogelijk beperken. Dat doet u door uw medewerkers te stimuleren om elektrisch te gaan rijden, zodat ze zonder zorgen van huis naar hun werk kunnen rijden en weer terug. Laadpalen bieden die stimulans. Want u biedt namelijk hiermee een goede service. Omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om elektrisch te rijden, en dit in de toekomst hopelijk blijft toenemen, zijn er ook meer laadpalen nodig om al deze elektrische auto’s op te kunnen laden. En met een laadpaal bij uw bedrijf, biedt u deze service aan naar uw medewerkers, maar ook naar klanten en andere relaties. Als uw bedrijf laadpalen heeft, is dat voor elektrische rijders zeker een reden om de schone auto te pakken. En daar gaat het natuurlijk om.

Tonen dat uw bedrijf duurzaam is

Laadpalen zijn ook goed voor het imago van uw bouwbedrijf. U laat hiermee namelijk zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en uw steentje bijdraagt aan een beter milieu. Want we maken ons zorgen om het milieu en het klimaat. Elektrisch rijden stimuleren is dus het devies.

Subsidie aanvragen voor laadpalen

Het is als bedrijf mogelijk om subsidie te krijgen op zakelijke laadpalen. Hoe dit precies zit en welke subsidies u kunt ontvangen, kunt u het beste even navragen bij de gemeente. Laadpalen hoeven dus zeker geen als te kostbare investering te zijn. Een verstandige een hoognodige investering is het zeker wel!

Heeft u vragen over laadpalen plaatsen bij uw bouwbedrijf? Laat het ons weten via uw bericht op ons contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top