skip to Main Content
Gietvloer In Nieuwbouw

Gietvloer in nieuwbouw

De voordelen van een gietvloer leggen in nieuwbouw

In steeds meer nieuwbouw woningen en/of appartementen laten de eigenaren een mooie, strakke en moderne gietvloer plaatsen. Zij willen de strakke nieuwbouw laten terugkomen in de vloer. Dat ten eerste. Maar zij kiezen ten tweede waarschijnlijk ook voor het gemak van het laten plaatsen van een gietvloer in nieuwbouw. Dat is ook de reden waarom aannemers en architecten mensen adviseren om te kiezen voor een gietvloer als ze een splinternieuwe woning betrekken. We vertellen je hieronder meer over de voordelen van een gietvloer laten plaatsen in nieuwbouw.

Vele mogelijkheden van de gietvloer

Met een moderne gietvloer kun je in nieuwbouw heel veel doen. Vooral omdat je in een leeg gebouw begint, is het leggen van de vloer ideaal. De vloer kan bij nieuwbouw in één keer naadloos gelegd worden in alle ruimtes. Dat gaat razendsnel, omdat hij direct over de dekvloer aangebracht kan worden. Zeker bij nieuwbouw levert dit veel tijdwinst op. En het is een forse besparing op de kosten. Zeker als je bedenkt dat de gietvloer bij nieuwbouw direct over de vloerverwarming gelegd kan worden. De vloer is slechts 3 mm dik. Alle reden dus om te kiezen voor een gietvloer die de warmte goed geleid.

Veel keuzemogelijkheden bij nieuwbouw gietvloer

Als het gaat om een gietvloer plaatsen in een nieuwbouw pand, kun je er als het om de vormgeving, afwerking, kleur en variatie gaat, alle kanten nog mee op. Het is de basis van je interieur namelijk. Zo is bijvoorbeeld een betonlook gietvloer heel populair. Of kies je liever voor een beton ciré of een betonlook PU vloer? De vloerspecialist kan je informeren over de verschillen.

Gietvloer eenvoudig schoon te houden

Een gietvloer is makkelijk te onderhouden. En daar houden mensen nu eenmaal van. Door de strakke, naadloze bovenlaag, krijgen vocht en vuil nauwelijks kans om de vloer aan te tasten. Dat maakt de vloer dan ook zeer geschikt om hem te laten leggen in onder andere de badkamer en de keuken. Door het egale oppervlak zijn betonlook polyurethaan vloeren of epoxyvloeren snel en gemakkelijk schoon te houden met een stofzuiger en soms een natte dweil.

Meer weten over gietvloer in nieuwbouw?

Wil je meer weten over een gietvloer nieuwbouw. Vraag het aan de vloerspecialist. Je kunt overigens ook gewoon contact met ons opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top